Početna

Novosti

Saznajte najnovije vesti i informacije o Boreal aktivnostima kao što su: izložbe, sajmovi nameštaja, vanredni projekti, nagrade za dizajn, događaji, unapređenja tehnologije itd.

NOVEMBAR 22 / 2021

Vredni arheološki pronalasci u koritu Save

Ove sezone, u potrazi za trupcima subfosilnog hrasta u koritu reke Save, naši ronioci su naišli na vredne arheološke primerke iz različitih epoha istorije. To su kljova i kosti mamuta kao i zub bebe mamuta, delovi peći iz keltskog perioda kao i posude, novčići i oruđe iz rimskog perioda. Svi predmeti su predati našem Zavičajnom muzeju u Rumi, gde će predmeti biti konzervirani i restaurirani.

Decembar 31 / 2020

Malo druženja na kraju godine

Uprkos problemima uzrokovanim Covid-19, Boreal je uspešno priveo 2020. godinu. Rešeni da nagradimo najboljeg radnika u odlazećoj godini, organizovano je glasanje od strane svih zaposlenih. Zasluženo je
pobedio kolega Milenko Pavlović.
Sve čestitke Milenku kao i celom Boreal timu.

Srećna Nova godina!

DECEMBAR 29 / 2020

Sadnja drveća se nastavlja

Tradicionalno, i ove godine smo nastavili sadnju drveća u krugu preduzeća. Svi zaposleni predviđeni za ovu godinu su posadili po jedno svoje drvo. 15 Platana (Platanus acerifolia).

Veliko hvala koleginicama i kolegama.

Septembar / 2020

Novi projekat sa subfosilnim hrastom

Boreal učestvuje u opremanju ekskluzivne vile na Azurnoj obali gde je jedan od zadataka od strane arhitekte bio da se napravi vrlo poseban enterijer u jednom delu objekta. Naš predlog da to bude od subfosilnog hrasta je prihvaćen. Uzorci su testirani na starost, drvo leži 2.600 godina konzervirano u koritu reke Save.

DECEMBAR 2 / 2019

Sadnja drveća na Boreal placu

I ove godine smo nastavili već tradicionalno sa sadnjom deveća u krugu preduzeća. Svi zaposleni predviđeni za ovu godinu su posadili po jedno svoje drvo. 5 Japanskih trešanja, (Prunus serrulata), 4 Platana (Platanus acerifolia), 1 Koprivić (Celtis australis) i 1 Hrast Lužnjak (Quercus robur).

Veliko hvala koleginicama i kolegama.
Neka žive dugo!

Novembar 1-7 / 2019

Boreal na izložbi
“Zeleni Beograd – Enterijer Expo”

U organizaciji Enterijer magazina, Boreal je kao zlatni sponsor uzeo učešče na izložbi “Zeleni Beograd – Enterijer Expo”. Izložba se dešavala u prostoru galerije Andrićev Venac, Kralja Milan 1 u Beogradu od 1. do 7. novembra. Publici smo se predstavili kroz nove proizvode kolekcije “Black” izrađene od subfosilnog hrasta starog i do nekoliko milenijuma a izvađenog iz korita reke Save gde je ležalo konzervirano u vodi i mulju.

Jun 30 / 2019

Red Bull Flugtag Belgrade 2019

Boreal tim Darko, Saša, Dejan i Dragan su se prijavili da učestvuju na čuvenom takmičenju Red Bull Flugtag u Beogradu. U firmi je konstruisan i napravljen jednorogi krilat konj zvani Simo. U pokušaju da osvoje rekord od 74 metra pali su časno posle šestog metra.

Svaka čast momci i dalje ste naš ponos!

Više sreće sledeći put!