Početna

Novosti

Saznajte najnovije vesti i informacije o Boreal aktivnostima kao što su: izložbe, sajmovi nameštaja, vanredni projekti, nagrade za dizajn, događaji, unapređenja tehnologije itd.

DECEMBAR 2 / 2019

Sadnja drveća na Boreal placu

I ove godine smo nastavili već tradicionalno sa sadnjom deveća u krugu preduzeća. Svi zaposleni predviđeni za ovu godinu su posadili po jedno svoje drvo. 5 Japanskih trešanja, (Prunus serrulata), 4 Platana (Platanus acerifolia), 1 Koprivić (Celtis australis) i 1 Hrast Lužnjak (Quercus robur).

Veliko hvala koleginicama i kolegama.
Neka žive dugo!

Novembar 1-7 / 2019

Boreal na izložbi
“Zeleni Beograd – Enterijer Expo”

U organizaciji Enterijer magazina, Boreal je kao zlatni sponsor uzeo učešče na izložbi “Zeleni Beograd – Enterijer Expo”. Izložba se dešavala u prostoru galerije Andrićev Venac, Kralja Milan 1 u Beogradu od 1. do 7. novembra. Publici smo se predstavili kroz nove proizvode kolekcije “Black” izrađene od subfosilnog hrasta starog i do nekoliko milenijuma a izvađenog iz korita reke Save gde je ležalo konzervirano u vodi i mulju.

Jun 30 / 2019

Red Bull Flugtag Belgrade 2019

Boreal tim Darko, Saša, Dejan i Dragan su se prijavili da učestvuju na čuvenom takmičenju Red Bull Flugtag u Beogradu. U firmi je konstruisan i napravljen jednorogi krilat konj zvani Simo. U pokušaju da osvoje rekord od 74 metra pali su časno posle šestog metra.

Svaka čast momci i dalje ste naš ponos!

Više sreće sledeći put!