Nameštaj po meri

Mi implementiramo
vašu ideju u nameštaj

Prilikom realizacije vaših ideja koristimo širok izbor materijala u kombinaciji sa drvetom. To uključuje razne vrste metala i kože, okova i odgovarajuće presvlake u skladu sa odabranom vrstom drveta. Idealna kombinacija treba da bude rezultat – u korist estetike i originalnosti.

Prihvatamo izazove
da bi se više razvili

Najvažniji deo našeg znanja je dugo dokazivano iskustvo u proizvodnji sa dizajnerima. Pored toga, stalno imamo želju naučiti više o tehnici i procesu. Naš tim inženjera i specijalista karakteriše stremljenje ka stalnom unapređenju. Upotreba savremenih tehnologija i softvera stalno nas gura napred.

Puno drvo nudi jedinstvenost

Nameštaj od masivnog drveta ne samo da poboljšava unutrašnjost, već je i lep. Svaki komad drveta karakteriše jedinstvena tekstura i boja, prirodan je i zdrav. Drvo je višedimenzionalni materijal: pored svog oblika, teksture i posebnih boja, komad nameštaja ima prijatan miris, poseban osećaj i akustični efekat. Kuće sa drvenim detaljima doživljavaju se kao vrlo udobne i ugodne.  

Izgrađeno iskustvo u izradi i konstrukcijama

Pored naših zanatskih veština, razvili smo i dodatne veštine za isporuku sjajnih proizvoda našim kupcima. To uključuje tehnički razvoj proizvoda, projektovanje, izbor materijala, izgradnju prototipa, proizvodnju od punog drveta, razne završne procese dorade, upotrebu naprednih tehnologija kao što je CNC obrada i drugo.

Stolovi

Komode, vitrine,..

Nameštaj za sedenje