Nameštaj i delovi

Elementi od punog drveta

Izrađujemo razne delove od punog drveta od najboljih materijala i ispunjavamo specifične zahteve naših kupaca.

Izrada stolice je veoma kompleksan zadatak. Naše konstrukcije su izrađene tako da izdrže sve testove opterećenja.

Idealni uslovi

Naša proizvodnja je usmerena na izradu manjih serija visokokvalitetnog nameštaja. Sa proizvodnim prostorom od 1500 m2 i skladišnim prostorom od 2700 m2, imamo optimalne uslove kako za čuvanje sirovine, tako i za obezbeđivanje stabilnih temperaturnih uslova za proizvodnju nameštaja.

U skladištu sirovine kontrolišemo vlažnost vazduha. Naš sjajan tim, od stručnjaka iz „stare škole“ do mlade generacije, ispunjava zahteve za rešavanje čak i najsloženijih zadataka.

Ploče stolova od punog drveta

Bilo da su to standardne ploče ili specifična rešenja za korisnike – mi ih implementiramo.

Savršen izbor drveta

Svaka ploča izrađena je od pažljivo odabranih drvenih elemenata. Svi trupci sečeni u daske već imaju svoje identifikacione brojeve u skladištu. Drveni elementi se koriste tako da ploču stola u najmanju ruku proizvodimo od jednog pojedinačnog stabla ili makar od sirovine iz iste šume. Na taj način ploča stola dobija harmoničan izgled slične boje i gustine drveta.

Aksesoari

Sa malim i finim predmetima enterijeri mogu dobiti neobične akcente. Stoga posvećujemo posebnu pažnju elementima od zadnjeg najfinijeg detalja. Zahvaljujući našim mogućnostima izrade i primene, u mogućnosti smo da ispunimo zahteve i lepote i funkcionalnosti.

Zanatstvo na najvišem nivou

Maksimalna pažnja se posvećuje svakom detalju.

Furniranje i lakiranje

U našoj želji da ponudimo najbolji kvalitet je i pažljivo biran najkvalitetniji furnir. Kroz odabir materijala posebnu pažnju obraćamo na slaganje listova kroz boju i teksturu drveta. Konačni, lakirani izgled je slika našeg proizvoda.

Naš cilj je dobar proizvod

Izbalansirana mešavina kroz igru boja sa završnom površinskom obradom i lakiranjem, pored oblika i funkcije, čini karakter nameštaja. Uvek vršimo probna testiranja pred završno lakiranje. Ovde i najmanja nijansa igra bitnu ulogu i zbog toga se mora ispitati pre nanošenja.

Tapacirani elementi sa podkonstrukcijom

Da bismo stvorili stabilne tapacirane elemente, koristimo robusne, izdržljive i održive materijale raznih vrsta. Materijali koje koristimo u potpunosti se mogu reciklirati da bi zaštitili životnu sredinu.

Specijalni softver

Vrhunski softver omogućava nam stvaranje i obradu gotovo bilo kojeg oblika. Koristimo CNC mašine za obradu i rezanje elemenata veoma složenih konstrukcija. Sofisticiranost u dizajniranju inteligentnih detalja je ključ za izradu originalnih i kreativnih rešenja završno sa tapaciranjem.