Enterijer

Elementi enterijera

Imamo bogato iskustvo u izradi visoko kvalitetnih elemenata po meri za enterijere. Pored toga, imamo neophodne veštine za postavljanje elemenata u prostorije kojima je ponekad teško pristupiti. Vaše ideje činimo dugotrajnim skladnim i živim.

Komponente nameštaja i elemenata:

Različiti delovi – sve iz jednog izvora. Mislimo na dizajn u celini sa njegovom pozadinom. Zato odmah integrišemo rešenja za postupak ugradnje. Stvaramo jednostavne, ali inteligentne sisteme za sastavljanje i primenu elemenata. Sve se savršeno uklapa bez potrebe da žrtvujem estetiku zarad stabilnosti.

Projekti

Kao primer naše kompetentnosti, ovde su predstavljeni neki od projekata koje smo realizovali. Oni uključuju enterijere za vrlo etablirane, kao i luksuzne hotele i restorane ili private kuće. Moderan, originalan i trajan enterijer naša su najbolja referenca.

Aman Sveti Stefan hotel

Sv. Stefan, Crna Gora

U centralnom delu crnogorskog dela jadranskog mora nalazi se ostrvo-hotel Aman Sveti Stefan. Malo ostrvo svoj prvi život kao hotel počinje u 1950-im godinama kada zadnji meštani napuštaju ostrvce i ono se pretvara u luksuzni hotel. U 2011. godini ostrvo počinje svoj novi život kroz grupaciju Aman hotela sa imenom Aman Sveti Stefan. Boreal je učestvovao u renoviranju i izradi nameštaja za ovaj fenomenalni i jedinstveni hotel. Dok se spoljašnost zgrada ljubomorno čuvala u svom izvornom obliku, enterijer resorta je obnovljen da bi ispunio savremena očekivanja.

Lupo D’Argento bar & restoran

Žabljak, Crna Gora

Na Žabljaku, jednom od turističkih bisera planinske Crne Gore Boreal je izveo kompletan enterijer po projektu arh. Bože Milinkovića. Opremanje je vršeno u duhu planinskog ugostiteljstva gde od materijala preovladava hrastovo drvo i lokalni kamen.

Vinska kuća Kovačević

Irig, Srbija

Smeštena iznad gradića Iriga na samom ulazu u Nacionalni park Fruška Gora, Vinska kuća Kovačević nudi pun ugođaj uz lepa vina i hranu. Drago nam je što smo našim komadima nameštaja dopunili enterijer ovog prelepog restorana.

Pod Volat restoran

Podgorica, Crna Gora

Smešten u istorijskom gradskom jezgru glavnog grada Podgorice restoran Pod Volat u jako lepoj atmosferi nudi lokalne specijalitete hrane i pića. Boreal je izveo kompletan enterijer i eksterijer po projektu arh. Vlade Gugla koji je uspeo da zadrži duh stare Podgorice kroz tradicionalne materijale drveta, kamena i bakra.

Privatne rezidencijalne kuće

Moscow, Rusija

Boreal je u saradnji sa X.ar studiom iz Novog Sada uradio nekoliko projekata enterijera stambenih kuća na ruskom tržištu. Svi od njih su bili vrlo zahtevni i drago nam je što smo uspeli zadovoljiti naše cenjene kupce.

Caffe Macchiato

Podgorica, Crna Gora

U novom delu Podgorice u naselju City Kvart uradili smo vrlo moderan enterijer Caffe Macchiato po projektu arh. Vlade Gugla. Veoma ugodan prostor sa elementima od drveta, nerđajućeg čelika, kože i Corian-a.

Seccom poslovni prostor

Šabac, Srbija

Kompanija Seccom nam je ukazala poverenje da uradimo vrlo unikatan nameštaj za njihove izvršne kancelarije. Sve je urađeno vrlo pažljivo po projektu arh. Bože Milinkovića.