Naš tim -
naše najveće bogatstvo

Verujemo da dobar učinak u proizvodnji i koordinaciji svih procesa nije moguć bez dobrog tima. Stoga insistiramo na “team buildingu” zasnovanom na poštovanju i prijateljskoj atmosferi. Naše vođe vrlo uzimaju u obzir važnost svakog pojedinca. Konstantno gradimo snažne i zdrave odnose između naših zaposlenih kako bismo postigli najbolje rezultate.

Razvoj

Nastojimo da idemo u korak sa savremenim proizvodnim tehnologijama kako bismo postigli najbolji kvalitet. Neprestano tragamo za novim idejama, metodama, tehnikama, alatima, veštinama itd. Naš tim željno razvija svoje pristupe i zato smo u potpunosti spremni za nove izazove.

Naši stolari:

Naš tim čine visoko obučeni majstori, naši stolari. Svi su godinama obučavani uz nekoliko različitih mentora za najrazličitije zadatke povezane sa zanatom. Neki od njih imaju veliko iskustvo i veštinu “master” nivoa. Verujemo u generacije koje dolaze, stoga naš tim takođe uključuje i mlade snage pod mentorstvom već obučenih stolara.

Naši inženjeri:

Važan deo našeg tima su i naši inženjeri, obučeni i stručni profesionalci koji imaju inženjersko znanje u razvoju proizvoda i tehnologije. Da bismo postigli najveću produktivnost, mnogo radimo na inovacijama. Zahvaljujući korišćenju 2D i 3D modela kreiranih pomoću CAD softvera i uz pomoć CNC mašina i kvalifikovanih stolara, imamo najbolju metodu za postizanje efikasnosti i tačnosti. Doslednim sprovođenjem unapređenja tehnologije, trudimo se da održimo najbolji kvalitet usluge.

“Back office” i knjigovodstvo:

Važno je spomenuti naš “back office” i računovodstveni tim. Oni su nam velika podrška i od velikog su značaja u realizaciji naše misije. Profesionalci koji vode kompaniju kroz logistiku i finansije iza kulisa imaju veliku odgovornost. Pružaju pomoć menadžmentu, finansijskim i ljudskim resursima, kao i ostatku preduzeća.