Naše znanje i veštine

Naše znanje i veštine:

- Razvijanje i izrada prototipova
- Izrada od punog drveta
- Furniranje i oblaganje
- CNC obrada
- Završno brušenje
- Završna obrada sa lakiranjem
- Bravarski poslovi
- Sklapanja
- Pakovanje, spremno za upotrebu
- Logistika i izvoz

Dugogodišnje iskustvo omogućilo nam je da maksimalno unapredimo naša znanja i veštine. I ono što je još važnije, mi ih konstantno razvijamo. Također neprestano radimo na unapređivanju dizajna i proizvodnje nameštaja. Možemo se pohvaliti znatnim brojem usluga jer smo u mogućnosti da obavljamo širok spektar proizvodnih operacija. 

Razvijanje

Kako bismo u potpunosti i na visokom nivou razvijali svoje veštine, svoje znanje neprestano unapređujemo kroz veliku posvećenost i naporan praktični rad, kao i kroz posebne obuke i stažiranje.

Izrada prototipova

Kada su u pitanju veoma složeni objekti i kreativna tehnička rešenja, možemo vam pružiti prototipove za analizu oblika, detalja, materijala i konstrukcija. U konstrukciji prototipa svaki spoj, oblik ili element proučava se i osmišljava.

Izrada od punog drveta

Majstorstvo nam daje mogućnost dizajniranja prelepog nameštaja i enterijera. Pametni i vidljivi detalji važan su deo estetike. Jedinstvene teksture i nijanse pričaju živahne priče. Uravnoteženi oblici su u skladu sa prirodom ovog lepog materijala. U mogućnosti smo da snadbemo našu proizvodnju sirovinom iz najkvalitetnije šume. Materijali poput hrasta lužnjaka nisu samo vrlo originalni i lepi, već su i veoma čvrsti i izdržljivi. Pored toga, koristimo i orah, jasen, bor, brest i drugo.

Furniranje i oblaganje

Razne vrste furnira prolaze rigorozni postupak selekcije pre upotrebe. Korstimo samo furnire veoma visokog kvaliteta. Pored toga, pažljivo biramo ploče i odgovarajući lepak. Procesi furniranja su izuzetno složeni i igraju vrlo važnu ulogu u proizvodnji visokokvalitetnih delova nameštaja. Ovde su neophodni najbolji majstori.

CNC obrada

Zahvaljujući najsavremenijim CNC mašinama i pratećoj tehnologiji, u mogućnosti smo da kreiramo i formiramo veoma složene oblike. Kratki rokovi u proizvodnji nisu problem i uz pomoć sofisticiranog softvera, oblike nezamislivih dimenzija stvaramo brzo i lako.

Završno brušenje

 Bez „dodira rukom“, proizvodi su sirovi i nekompletni. Vešte oči i ruke osoblja našeg završnog odeljenja daju život proizvodima. Savršenost i kvalitet su još važniji u ovoj fazi nego pre i mi posvećujemo ozbiljnu pažnju ovom zadatku kako bismo savršeno dovršili proizvodnju. Koristimo razne vrste brusnog papira i mašine.

Završna obrada sa lakiranjem

Nakon brušenja, proizvod je spreman za završnu površinsku obradu. Boje, lakove i ulja kroz postupke, biramo veoma pažljivo. Savršeni izbor je ostvaren kroz proces stvaranja uzorka i poređenja. Vrlo moderna oprema i dobro oko naših farbara dovode do savršenog konačnog proizvoda.

Bravarski radovi

Već dugo vremena izrađujemo i metalne komponente. Osmišljamo i proizvodimo individualno izrađene metalne delove i nameštaj različitih složenosti. Specijalne tehnike zavarivanja, savijanja i sečenja, zahvaljujući modernim procesima i bogatom iskustvu, omogućavaju nam da napravimo originalne oblike i strukture visokog kvaliteta.

Sklapanje

U zavisnosti od snage elemenata i složenosti veze, sklapanje se izvodi na različite načine. Izvodi se ručno i s velikom preciznošću. Zahvaljujući tehničkom razvoju svakog elementa i kvalitetu komponenti, spojevi su vrlo praktični i lako se sastavljaju.

Pakovanje

Na kraju proizvodnog procesa sledi priprema ambalaže i otprema. Veoma je bitno da se izbegnu bilo kakva oštećenja tokom transporta. Proizvod mora biti uredan i u potpunosti spreman za kupca. Zbog toga vršimo veoma strogu kontrolu procesa pakovanja proizvoda. Pored toga, biramo visokokvalitetne materijale i sofisticiran dizajn. Nudimo ne samo sigurno i stabilno, već i estetski privlačno pakovanje.

Logistika i izvoz

Naš prodajno-logistički tim ima veliko iskustvo u organizovanju prevoza. Ovo uključuje pripremu otpremnih dokumenata za uvoz i izvoz, prepisku sa carinskim organima i praćenje robe na putu ka našim kupcima sa ciljem izbegavanja grešaka i kašnjenja.