Poslovi

Otvorene radne pozicije proverite ovde!

Boreal doo je preduzeće koje se bavi izradom nameštaja od punog drveta kao i opremanjem enterijera kako sa punim drvetom tako i raznim pločastim materijalima.
Posedujemo 1.500 m2 proizvodnog kao i 2.700 m2 magacinskog prostora. Posedujemo sopstveni projektni biro, sektor za preradu punog drveta i izradu nameštaja, CNC sektor, sektor za izradu enterijera od raznih pločastih materijala kao i komoru za lakiranje.

Proizvodni pogon se nalazi u Kraljevcima pored Rume gde posedujemo plac od 128.000 m2 prostora. Nalazimo se na 55 km. od Beograda i 40 km. od Novog Sada.

Ukoliko smatrate da Vašom energijom, znanjem i veštinom možete pomoći da rešavamo problematiku proizvodnje nameštaja i enterijera ili ste voljni da učite kroz isti proces, javite se i možemo pričati o potencijalnoj saradnji. Voleli bi da razgovaramo.

Otvorene pozicije:
Projekt menadžer

Poznavanje nemačkog ili engleskog jezika, poznavanje vrsta materijala, poznavanje procesa proizvodnje, razvijena radna etika, poznavanje softverskih programa za tehničko crtanje, otvoren za nove ideje, sposobnost da radi samostalno i u timskom okruženju,..

CNC programer

Poznavanje nemačkog ili engleskog jezika, poznavanje vrsta materijala, poznavanje programa za 5-o osno programiranje obrade materijala, razvijena radna etika, otvoren za nove ideje, sposobnost da radi samostalno i u timskom okruženju,..

Stolar

Poznavanje vrsta materijala, sposobnost da radi samostalno i u timskom okruženju, razvijena radna etika, rad na stolarskim mašinama, čitanje crteža, otvoren za nove ideje, korišćenje ručnog stolarskog alata,…

Farbar

Poznavanje vrsta materijala i lakova, rad sa farbarskim alatima (lakiranje i brušenje), sposobnost da radi samostalno i u timskom okruženju, razvijena radna etika,..

Pomoćni radnik, stolar - frabar

Razvijena radna etika, spremnost za novo učenje, sposobnost da radi samostalno i u timskom okruženju,..

Boreal doo kao socijalni partner učestvuje u sistemu dualnog obrazovanja po program Ministarstva obrazovanja Republike Srbije u saradnji sa Prehrambeno-šumarskom i hemijskom školom iz Sr. Mitrovice. 

Napravili smo i sporazum o strateškom partnerstvu sa Šumarskim fakultetom iz Beograda  u oblasti izvođenja stručne prakse, zajedničkih stručno-istraživačkih projekata, organizovanja radionica i drugih stručnih skupova, realizovanja programa stručnog usavršavanja zaposlenih itd.